Jennilaurelina Paints

1 minuutti

·

·

Tervetuloa sivuilleni

Intuitiivinen maalaaminen on minulle hetkeen istahtamista ja kaiken muun unohtamista. Ei ole suunnitelmaa maalaamisen lopputuloksesta, ei ennalta määrättyä valmista kokonaisuutta. On vain minä, maalit, pohja ja milloin mikäkin väline (spagettikauha, ikkunalasta, keppi, pensseli, talouspaperi, värilitku tms.). Ja väri, tai värit jotka tuntuvat juuri siinä hetkessä hyvältä. Sivustollani esittelyssä olevat taulut ovat syntyneet hetkessä olemisen äärelle unohtuen.

Ensimmäinen oma taidenäyttelyni oli syyskuussa 2022, kun tamperelainen Cafe Europa otti tauluni ystävällisesti näytille upeaan ympäristöönsä.

Tervetuloa sivuilleni Intuitiivinen maalaaminen on minulle hetkeen istahtamista ja kaiken muun unohtamista. Ei ole suunnitelmaa maalaamisen lopputuloksesta, ei ennalta määrättyä valmista kokonaisuutta. On vain minä, maalit, pohja ja milloin mikäkin väline (spagettikauha, ikkunalasta, keppi, pensseli, talouspaperi, värilitku tms.). Ja väri, tai värit jotka tuntuvat juuri siinä hetkessä hyvältä. Sivustollani esittelyssä olevat taulut ovat syntyneet hetkessä…

Issue is a magazine-style theme design that displays blog posts, reviews, artwork and news.

⏬

It comes with different styles to spark your creativity in making it just as you’d like to.

Designed with WordPress

MagBlog is a magazine theme focused on sizable type and imagery to expand your content. Make it yours ⏬